Doorgaan naar inhoud

Exclusieve partner van

Otoplastieken op maat

Prijzen otoplastieken op maat

Onze prijzen in 2021

  • Vertrouwd door 4.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
Klant wordenDownload de prijslijst

Exclusieve partner van

Prijzen otoplastieken

Op zoek naar otoplastieken met de beste prijs en kwaliteitsverhouding? Wij hebben ze! Naast een goede prijs, bieden we ook uitstekende kwaliteit en ruime keuze in otoplastieken en filters. Hieronder vind je duidelijk en overzichtelijk de prijs van onze gehoorbescherming. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon de beste prijs en kwaliteit in otoplastieken. Dus kies vandaag nog voor onze goede prijs voor op maat gemaakte oordoppen.

Otoplastieken voor een scherpe prijs

We zijn trots op onze service. Onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en ons grote netwerk maken het mogelijk enkel hoogstaande otoplastieken te leveren, waarbij we de kosten laag kunnen houden. Met alle expertise op het gebied van veiligheid, gehoorbescherming en regelgeving zijn wij dé partner voor jou.

Otoplastieken: kosten beter beheersbaar

Ons online bestel- en beheerplatform, waarop in één overzicht duidelijk is wat de status van je budget en het verbruik per afdeling of medewerker is, maakt onze otoplastieken erg aantrekkelijk voor jullie als bedrijf, want de kosten zijn beter beheersbaar. En dat allemaal voor een scherpe prijs! Door je otoplastieken bij seeh te bestellen, wordt een groot deel van je administratie voor je uit handen genomen. En ook dat zit bij de prijs inbegrepen!

Oordoppen op maat: transparante prijzen

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de prijs van de harde en de zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen als de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel.

Professionele oordoppen, professionele service, professionele prijzen.

Gehoorbescherming aanmeten bij jou op locatie

Otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen otoplastieken

Alpine Worksafe

€103,26

Alpine Security

€115,62

Alpine Shooter

€107,39

Alpine Musicsafe

€132,19

Genoemde prijzen voor de gehoorbescherming op maat zijn EXCLUSIEF BTW en gelden voor het aanmeten in een Hans Anders vestiging bij jou in de regio.

Toelichting otoplastieken

Alpine Worksafe
Otoplastieken voor algemene werkzaamheden

Alpine Security
Otoplastieken voor portofoon aansluiting

Alpine Shooter
Het gehoor wordt beschermd tegen bijvoorbeeld harde knallen.

Alpine Musicsafe
Otoplastieken met lineaire demping

Advies nodig?

  • Onze deskundigen zitten klaar om je te helpen.
  • Bel ons gerust +31 (0)85 065 30 56
  • Stuur ons een email
Neem contact op
Seeh brochure 2021
-->