Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056

Otoplastieken op maat bestellen

Regel direct goede otoplastieken op sterkte bij Seeh - Hans Anders Zakelijk. De meest comfortabele oplossing voor gehoorbescherming.

 • Meld je vrijblijvend aan als klant
 • Geniet van exclusieve zakelijke voordelen
 • Meer dan 5.000 bedrijven gingen je voor

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk
hans-anders-zakelijkhans-anders-zakelijk
seeh-image

Otoplastieken op maat

Ben je op zoek naar otoplastieken/oordoppen op maat voor je medewerkers? Wij bieden met onze partner Alpine gehoorbescherming op maat met het hoogste draagcomfort. Wat voor werkzaamheden je medewerker ook doet, wij helpen je graag met de juiste oordoppen op maat zodat je medewerker beschermd is tegen schadelijk geluid.

Wat zijn otoplastieken?
Wellicht ben je in je zoektocht naar de juiste gehoorbescherming bij otoplastieken terecht gekomen. Maar wat zijn otoplastieken? Otoplastieken zijn op maat gemaakte oordoppen. Deze oordoppen worden opgemeten in een Hans Anders winkel of (vanaf 5 personen) bij jou op locatie. Otoplastieken worden persoonlijk aangemeten, waardoor het draagcomfort erg hoog is. De otoplastieken worden uitgerust met een filter die de gewenste demping geeft, zoals bijvoorbeeld tijdens motorrijden of bij bepaalde werkzaamheden. Een compleet overzicht van onze otoplastieken vind je in de prijslijst hieronder.

Download de prijslijst voor otoplastieken op maat
Direct beginnen

Klaar om te starten? Volg deze vier stappen

We zijn transparant over onze diensten en producten, communiceren helder en proberen onze klanten te ontzorgen door ze een simpel en duidelijk bestel- en beheersysteem aan te bieden.

1

Maak een account aan bij Seeh en bepaal wat jouw medewerkers mogen bestellen

2

Download de bestelbon en geef deze mee aan jouw medewerker

3

Met deze bestelbon kunnen jouw medewerkers direct naar een Hans Anders winkel in Nederland en België

4

Wanneer het product klaar is ontvangen jouw medewerkers een bericht en ontvang jij de factuur in een eenvoudig overzicht

Otoplastieken voor je medewerkers

Otoplastieken zijn op maat gemaakt en daarom worden ze beschouwd als beste optie voor gehoorbescherming. Omdat ze persoonlijk zijn aangemeten zitten ze perfect in jouw oor en hebben ze een hoog draagcomfort. Ze sluiten je gehoorgang perfect af en zijn zo klein en mooi afgewerkt dat je gehoorgang veilig wordt gedempt. Daarbij is het materiaal van de otoplastieken van een stevige massa gemaakt waardoor ze meer geluid dempen, en beter met een filter afgesteld kunnen worden. Een ander groot voordeel is dat otoplastieken comfortabeler zijn dan bijvoorbeeld oorkappen omdat die vaak warm zijn en onhandiger om altijd bij je te hebben. En een bijkomend voordeel wanneer je brildragend bent: je hebt geen last meer van de pootjes van je bril die onder je oorkappen klemmen.

Voor wie zijn otoplastieken?
Het zijn niet alleen de meest voor de hand liggende beroepsgroepen waar ze op het werk veel met gehoorschade te maken krijgen. Naast banen in de (wegen)bouw, transport en industrie lopen medewerkers ook bij andere beroepen een risico op schadelijke geluiden, zoals in de recreatie en dienstverlening en bij grootkeukens in instellingen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven en scholen.

Zijn otoplastieken verplicht?

Veel werkenden worden dagelijks blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus. Het is dan ook niet voor niets dat gehoorschade één van de meest gemelde beroepsziekten is. Vanaf 85 dB(A) geldt voor werknemers en werkgevers niet alleen dat een vergoeding voor gehoorbescherming beschikbaar gesteld moet worden, maar geldt er ook een draagplicht van het beschikbaar gestelde middel. Hierop dient ook te worden toegezien door de werkgever.

Jaarlijkse controle
Bij otoplastieken is het erg belangrijk dat ze jaarlijks gecontroleerd worden. Je gehoorgang kan namelijk in de loop der jaren veranderen. Controle zorgt ervoor dat de dempende eigenschappen gegarandeerd blijven. Seeh biedt deze nazorg, zowel in één van de winkels van Hans Anders als op locatie. Ook kun je met je persoonlijke login in het bestel- en beheerportal kijken van welke medewerkers hun otoplastieken in aanmerking komen voor onderhoud. Dit overzicht is altijd actueel. Wil je de controle uit laten voeren? Maak dan eenvoudig een bestelopdracht aan voor de betreffende medewerker(s). Je kunt altijd tussentijds een lektest uit laten voeren als je twijfelt of de otoplastieken (nog) voldoende demping bieden. Om het overzicht op het onderhoud voor de op maat gemaakte oordoppen zo gemakkelijk mogelijk te houden en goed te plannen, sturen wij je automatisch een reminder.

Lees verder: Hoe zit het met de vergoeding door de werkgever voor otoplastieken?
Jouw zakelijke voordelen

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Maak een account en bestel direct online
Voor werkgevers
 • Eenvoudig en slim inkopen
 • BTW op factuur
 • Tijd- en kostenbesparend 
 • Bepaal het budget vooraf
 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem
 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België
Voor werknemers
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Opgemeten door erkende Hans Anders medewerkers
 • Niet meer voorschieten in de winkel
 • Exclusief zakelijk assortiment
 • Welkom in meer dan 400 winkels

In de winkel of bij jou op locatie

Download direct de benodigde bestelbon waarmee medewerkers in de winkel otoplastieken aan kunnen laten meten of kunnen laten controleren. Je medewerker kan vervolgens zelf een afspraak maken bij een audicien van Hans Anders in de buurt. Dat is het enige dat je hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten. Ook een afspraak maken is erg eenvoudig. Dat kan online via de website van Seeh, via de website van Hans Anders of telefonisch via 0800-0075. Wanneer je medewerker de bestelbon meeneemt naar de Hans Anders winkel worden de otoplastieken direct aangemeten.

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aan laten meten of periodiek laten controleren? Ook hiervoor hoef je enkel een opdrachtbon aan te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te laten controleren.

Bestel bij de exclusieve partner van Hans Anders

Wanneer je bij Seeh otoplastieken op maat bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen.

Klik hier om direct te bestellen

hans-anders-zakelijk
hans-anders-image
Ontzorgen

Maak een gratis account aan en begin direct

Maak een account en bestel direct online

Wij bieden nazorg, zowel in één van de winkels van Hans Anders als op locatie. Ook kun je met je persoonlijke login in het bestel- en beheerportal kijken van welke medewerkers hun otoplastieken in aanmerking komen voor onderhoud. Dit overzicht is altijd actueel. Wil je de controle uit laten voeren? Maak dan eenvoudig een bestelopdracht aan voor de betreffende medewerker(s). Je kunt altijd tussentijds een lektest uit laten voeren als je twijfelt of de otoplastieken (nog) voldoende demping bieden.