Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbrillen op maat

Wij zijn Seeh

Dé partner voor veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken in de zakelijke markt.

  • Vertrouwd door 4.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
Bekijk hoe het werktDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Meer dan 20 jaar ervaring

Over ons

Seeh is dé partner voor veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken in de zakelijke markt. Ons bestelsysteem en oplossingsgerichte werkwijze maken het bestellen en beheren eenvoudig en overzichtelijk.

Seeh kent de zakelijke B2B markt door en door. Wij begrijpen wat bedrijven allemaal voor medewerkers moeten doen. Daarom nemen wij jouw gehele administratie uit handen. We weten hoeveel werk het is om de juiste producten bij de juiste persoon te krijgen en hoeveel papierwerk er komt kijken bij het bestellen van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken. Bij seeh. weten we als geen ander hoe we jou hierbij kunnen helpen. Zo heb je als bedrijf nergens omkijken naar.

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het je wel erg gemakkelijk. Ons beheerplatform zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Controle over het budget, meer inzicht in het verbruik, alles wordt overzichtelijk weergegeven en is eenvoudig te beheren. De kosten blijven hierdoor beter beheersbaar. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook kennen we de regelgeving omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen, EN-normeringen, arbeidsomstandigheden etc. uitstekend.

Bestel eenvoudig

De combinatie van een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling maakt seeh de beste keuze voor bedrijven.

24/7 Rapportage en inzicht

Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd en onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm.

Seeh logo

100% Tevredenheidsgarantie

Wij gaan voor 100% tevredenheid. 

Beste prijs voor een compleet product

Aanmeten kan in een van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt.

Ruim 4000 bedrijven gingen je voor

Wij zijn Seeh (spreek uit: ‘Sie’), exclusieve partner van Hans Anders voor de zakelijke markt. Wij maken het voor bedrijven gemakkelijk om veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen of otoplastieken te bestellen. Ruim 4000 bedrijven kiezen voor

  • Ons eenvoudige bestel-en beheerplatform. Gediplomeerde opticiens en audiciens van Hans Anders.
  • Meer dan 400 Hans Anders winkels, altijd eentje in de buurt.
  • Alpine Hearing Protection otoplastieken, trendy monturen voor computerwerk en comfortabele veiligheidsbrillen. Dit maakt ons dé partner voor de zakelijk markt.

"Wij maken het voor bedrijven gemakkelijk om veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen of otoplastieken te bestellen."

Het voordeel van Hans Anders

Hans Anders is specialist in de markt van optiek en gehoor. Dit in combinatie met een groot bereik – er zit altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt -, veel kennis van brillen en ervaring in het helpen van consumenten maakt Hans Anders ook een onmisbare partner voor de zakelijke markt.

Hans Anders is bekroond met een geweldige prijs: de Shopping Award 2021 in de categorie Opticiens. Elke dag staan wij met plezier klaar om jou zowel in onze winkels als online de beste service voor de beste prijs te geven.

Direct klant worden
Shopping awards hans anders

Dit is hoe het werkt

1. Bestellen

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon.

2. Aanmeten

Werknemer meet aan bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt.

3. Afronden

Werknemer haalt de bril op en werkgever ontvangt via 
ons de factuur in een eenvoudig overzicht.

Bekijk hoe het werkt

FAQ

Onze tevreden klanten

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis."

Makita

Madelon Timmerman
Arbocoordinator

Advies nodig?

  • Onze deskundigen zitten klaar om je te helpen.
  • Bel ons gerust +31 (0)85 065 30 56
  • Stuur ons een email
Neem contact op
Seeh brochure 2021
-->